tiistai 9. kesäkuuta 2015

Jeesus on Herra

"Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra, ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, olet pelastuva. Sydämen usko tuo vanhurskauden, ja suun tunnustus pelastuksen."(Room.10:9-10)

Kun itse aikoinani tunnustin Jeesuksen Herraksi, elämäni muuttui. Uskoin myös, että Jeesus elää. Tämä tarkoitti sitä, että uskoin Jumalan herättäneen hänet kuolleista. En ymmärtänyt vielä silloin ristin salaisuutta. Jumala kuitenkin johdatti minua eteenpäin. Vaikka en luopunut heti tarot-korteista tai uskosta jälleensyntymään, jotain oli muuttunut. Ensinnäkin minä muutuin iloisemmaksi. Usko on iloinen asia, vaikkakaan se ei poista elämästä kaikkia vaikeuksia.

Kun tunnustin Jeesuksen Herraksi, Jeesus tuli elämääni. Hän taisteli minusta. Lopulta revin kortit ja luovuin uskosta jälleensyntymään. Tänään tekisin toisin. Repisin heti kortit ja luopuisin vääristä uskomuksista.

Jeesus ohjasi elämääni niin, että aloin lukea rukoillen Raamattua. Lopulta käsitin, että olen syntinen ja tarvitsen Jeesuksen sovitustyötä. Käsitin, että Jeesus on sovittanut minunkin syntini. Tarvitsen sovitusta päivittäin. Vien syntini ristin juureen. Jeesus heittää ne meren pohjaan. Kalastaminen tästä merestä on kiellettyä. En saisi kaivella vanhoja syntejä, jotka ovat mereen heitetty. Jumalakaan ei muistele niitä. Kun Jumala antaa anteeksi, Hän todellakin antaa anteeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti