tiistai 1. maaliskuuta 2016

Oma tehtävä jokaiselle

”Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen toteuttamaan niitä hyviä tekoja, joita tekemään Jumala on meidät tarkoittanut.”(Ef.2:10)

Sinulla on yhteys Jeesukseen, kun olet syntynyt uudesti. Meidät on luotu tekemään hyviä tekoja, koska meillä on yhteys Jeesukseen. Jumalalla on jokaiselle eri tehtävä ja eri lahjat. Älä kadehdi toisten lahjoja, vaan käytä hyväksesi omia lahjojasi.

Jumala on suunnitellut meille oman polun. Olkaamme kiitollisia siitä. Meidän tulee rukoilla johdatusta elämäämme. Meidän ei tarvitse nähdä kauas. Meille riittää, että otamme joka päivä ristimme. Mitä tarkoittaa ottaa ristinsä? Se tarkoittaa, että suostumme Jumalan työvälineiksi. Me suostumme Jumalan tahtoon. Me olemme Jumalan työtovereita. Hän antaa meille sen verran vastuuta kuin me jaksamme kantaa. Jos kannat Jumalan tarkoittamaa ristiä, se ei ole raskas. Tämä risti on suunniteltu juuri sinua varten. Sinulle on tarkoitettu ainutlaatuinen tehtävä. Ole kiitollinen tehtävästä, vaikka se ei toisi julkisuutta.

Mitä julkisempi joku tehtävä on sen raskaampi se on kantaa. Saatana vastustaa ja kiusaa enemmän johtajia ja opettajia kuin tuntemattomia Jumalan lapsia. Saatana haluaa saada johtajat ja opettajat lankeamaan, koska se tuottaa seurakunnalle eniten kärsimystä.

Ole siis tyytyväinen omaan tehtävääsi. Sinä voit toteuttaa niitä hyviä tekoja, joita Jumala on sinulle luonut. Joka on uskollinen vähäisessä asiassa sille Jumala antaa myöhemmin lisää vastuuta. Odota kiitosta Jumalalta äläkä ihmisiltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti